Tekniske vikarydelser med dygtige håndværkere

Timevikar

Vores "time-for-time-vikarydelse" er oplagt ved kort varsel. Vi dækker behovet når det opstår og du betaler kun for de effektive timer - typisk er det i forbindelse med akut opståede bemandingsbehov samt, når behovet eller perioden er ukendt. 

 

Ingen opgave er for lille!

Projektvikar

Ved spidsbelastninger eller længerevarende bemandingsbehov er vores projektbaserede vikarløsninger oplagt. Vi tilbyder fastkundeaftaler så du altid er sikker på kvalificeret håndværkere, når behovet opstår. 

Timeprisen beregnes efter antal vikarer, perioden samt kvalifikationer. 

Garanti for tilfredshed!

Teamvikar 

Vi tilbyder teamløsninger, der helt eller delvist dækker det komplette bemandingsbehov ved totalprojekter. Det er typisk ved større montage, installation eller serviceprojekter vi byder ind med vores erfarne teams og egen projektstyring.

Vi tager ansvaret!

 

Vikarydelser

Faglærte og specialiserede vikarydelser

Din sparringspartner

Hos Faber Staffing har vi et back office som tilbyder teknisk support og sparring til alle vikarer og kunder. Vi anvender vores interne netværk og styrker vores faglighed, samtidigt med at vi skaber tryghed og værdi hos vores kunder. Vi er drevet af faglærte ingeniører med lang erfaring fra konsulentbranchen og vi står altid til rådighed med teknisk rådgivning for vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Værdiskabende samarbejde

Vi er altid klar til en dialog om mulighederne for netop din virksomhed. Kontakt os på tlf. 50401750 

Værdikæde

Vores organisation er optimeret og tilpasset en hurtigt omskiftende industri. Vi har reduceret alle unødige omkostninger og skabt en effektiv administation gennem en kort værdikæde uden kompromis med kvaliteten. 

Vi skaber helt enkelt succes gennem attraktive vilkår for vores medarbejdere og sikrer derigennem vores kunder højt kvalificeret vikarydelser til markedets skarpeste priser. 

Kontakt

Match

Udførelse

Marine & Offshore

Bygge & Anlæg

Energi & Vind

Brancher 

Book vikarydelser her:

Kontakt os

Faber Staffing ApS

Thingvallagade 8

8200 Aarhus N

 +45 5040 1750
mail@faberstaffing.dk

Følg os

  • LinkedIn Faber Staffing
  • Facebook Faber Staffing
  • Instagram Faber Staffing

© 2018 BY FABER STAFFING