Vikarjob Århus – faglærte håndværkere søges

 

Vi søger faglærte håndværkere til byggepladserne i Århus området. Der er tale om varierende arbejde, men primært montage- og installationsopgaver i forbindelse med nybyggerierne i Århus.


Det forventes at du minimum har et par års erhvervserfaring og mod på at tage tag fat ved forskellige projekter. Derudover er du selvkørende, har en positiv tilgang og arbejder kvalitetsbevidst trods til-tider korte vikarjobs. 

 

Om du er smed, tømrer eller maskinarbejder er ikke afgørende, det vigtigste er, at du har en solid teknisk forståelse og motiveres af alsidige opgaver. Til gengæld tilbydes du stor fleksibilitet og indflydelse på de vikarjobs du bliver tildelt.  Hos Faber Staffing holder vi på vores medarbejdere og bygger på længerevarende relationer, hvor vi sender vores medarbejdere direkte videre fra et vikarjob til det næste vikarjob. 

 

Kom med på holdet i en ung virksomhed med fart på, hvor alle behandles som fastansatte. Faber Staffing er et teknisk vikarbureau med hovedsæde i Århus, hvor fra vi leverer fleksibelt mandskab til hele DK. Vi tilbyder alle vores medarbejdere vikarjobs

 

 

 TILBAGE

Please reload

© 2018 BY FABER STAFFING