Vikarer med tekniske kompetencer & stor fleksibilitet 

 

Specialister

Vores kernekompetence er højt specialiserede fagfolk når der er ekstra krav til kompetencer, uddannelse eller certifikater. Står du med et behov for teknisk personale med særlige kvalifikationer som: svejsecertifikat, GWO-kursus, hydraulikspecialister mv. så er Faber Staffing den rette samarbejdspartner.

Vi har et stærkt netværk af specialister og tilbyder specialiseret vikarbemanding fra timebaserede opgaver til komplette projekter med egen projektstyring.

Faglærte

Faglært arbejdskraft med erfaring – Vi tilbyder pålidelig, fleksibel og kvalificeret bemanding til flere brancher og inden for flere fagområder. 

 

Vi er klar til at tage fat fra første dag og fylder hurtigt pladsen ud. Vores faglærte vikarer har arbejdstøj, håndværktøj og sikkerhedsudstyr på plads, alt efter behovet.

Faber Staffing garanterer det rigtige match mellem vores medarbejderes kompetencer og vores kunders behov.

 

Vi har adgang til +5.000 aktive CV´er så tøv ikke med at kontakte os, når du mangler professionelle vikarer. Vi arbejder inden for flere brancher og løfter opgaver på lang og kort sigt. 

 

Alle vores vikarer er screenet inden de sendes ud på opgaver, så du er sikret et match mellem kompetencer og behov. Du er sikker på pålidelig arbejdskraft med rette kvalifikationer til at dække netop dit behov. 

  

 

Ufaglærte

Vi tilbyder rammeaftaler eller kontraktbaseret service, så du er sikker på at være dækket ind, når der er et aktuelt behov. Fælles for alle vores vikarløsninger er, at vi sørger for alt det praktiske og du kun betaler for de effektive timer - enkelt og effektivt.

 

Fagområder

Smed

Svejser

 

Industritekniker 

CNC operatør 

Blikkenslager

Mekaniker 

Tekniker

 

Værktøjsmager

Elektrikker

Tømrer 

Struktør

Montør

Rørlægger 

vvs 

Installatør

Kontakt os

Faber Staffing ApS

Thingvallagade 8

8200 Aarhus N

 +45 5040 1750
mail@faberstaffing.dk

Følg os

  • LinkedIn Faber Staffing
  • Facebook Faber Staffing
  • Instagram Faber Staffing

© 2018 BY FABER STAFFING