Cookie- og privatlivspolitik

 

Introduktion

Faber Staffing ApS overholder gældende persondatalovgivning.

Når du besøger vores website, indsamles der forskellige oplysninger om dig. Oplysningerne bruges primært til at spore, hvilke steder på vores site, du besøger. Vi deler også oplysninger om dit besøg med Google gennem Google Analytics, som vi bruger til statistik og med Facebook til at måle besøgende i forbindelse med eventuelle Facebook annonceringer.

Visse steder på sitet har du mulighed for selv at indtaste oplysninger. Det kan være, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender os en jobansøgning eller opretter dig i vores medarbejderbase. I kraft af at du selv indtaster disse oplysninger, behandler vi dem med dit samtykke.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

 

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet placerer cookies på din computer fra b.la. følgende tredjeparter: Google Analytics,  Google Adwords og Facebook.

Personoplysninger

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse mv. 

Det primære område, hvor vi indsamler oplysninger er vores rekrutteringsportal. Hvis du benytter dig af denne, kommer vi i besiddelse af de oplysninger du indtaster med dit SAMTYKKE.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til tre overordnede formål:

- Generel statistik om adfærd på sitet, så vi bedre kan tilpasse indholdet på vores site.
- Gemme dine oplysninger, så du fremadrettet kan få adgang til information og nyhedsbrev, eller dele af sitet der kræver login.
- For at tage dig i betragtning til en eventuel ansættelse i en af vores afdelinger.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes typisk af tredjepart til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Brug af vores rekrutteringsportal

Når du udfylder dit fulde navn og e-mailadresse for derefter at trykke send, kommer Faber Staffing ApS i besiddelse af dine oplysninger som registreres i vores kandidatdatabase.

Formålet med indsamlingen af disse oplysninger, samt alle oplysninger du indtaster eller uploader i systemet, er at behandle din ansøgning eller henvendelse. Hvis vi ikke indgår en kontrakt med dig i første omgang, kan vi finde på at bede om dit samtykke til at gemme dine oplysninger i yderligere 6 måneder.

De oplysninger du deler med os, vil blive set af et begrænset antal medarbejdere, herunder HR-medarbejdere samt eventuelle rekrutterende ledere.

Desuden vil oplysningerne ligge i vores IT-system, som hostes af en tredjepart. Denne tredjepart er ved kontrakt forpligtet til kun at behandle (opbevare) oplysningerne til vores formål.

Hvis du ikke går videre i ansættelsesforløbet, vil vi stadig gerne have lov til at beholde dine oplysninger, da vi ansætter løbende og bruger vores kandidatdatabase i denne forbindelse, inden vi slår et nyt stillingsopslag op.

Vi beholder dine oplysninger i 6 måneder. Herefter vil du modtage en e-mail, hvor du kan give os et nyt samtykke eller trække dit samtykke tilbage.

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage ved at sende os en email på: mail@faberstaffing.dk.

Rettigheder og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. 

Henvendelse herom kan ske på telefon: +45 42 41 75 74 eller på mail@faberstaffing.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet eller find dit lokale datatilsyn her.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Faber Staffing ApS
CVR-Nr. 39102986 
Thingvallagade 8 
DK-8200 Aarhus N
Telefon: 50401750

© 2018 BY FABER STAFFING