Vikar til byggeri & anlæg

Faglærte medarbejdere der er specialiseret inden for forskellige fagområder og uddannet med nødvendige kurser og certifikater:

Tømrer
 

Murer 
 

Kranoperatør

Maskinfører

Elektrikere 
 

Smed / Svejser
 

VVS / Rørlægger

Arbejdsmand

Konstruktion | Montage | Installation | Service 

Hos Faber Staffing kan vi tilbyde kvalificeret og fleksibel mandskab med brancheerfaring inden for byggeri og anlæg. Lej en del af vores arbejdsstyrke i perioder på dage, uger eller op til flere år.  

Vikarer til byggeri og anlæg
vikar til byggeri og anlæg

Kontakt vores team

Send os en besked og vi vender hurtigt tilbage

Tekniske kompetencer med stor fleksibilitet

Professionelle og tekniske profiler klar til at dække jeres behov 

Faber Staffing ApS er en professionel bemandingsvirksomhed. Vi sikrer kvalificeret og fleksibel arbejdskraft til industrien og tilbyder virksomheder tekniske og faglærte profiler ved korte og længerevarende projekter – med mulighed for levering af udstyr og projektstyring. 

Faber Staffings kernekompetence er bemanding inden for industri, byggeri og vindenergi. Vores ingeniører med håndværksmæssig baggrund har stort branchekendskab og sikrer det rette kompetencematch til hver opgave. Vi er en ung og dynamisk virksomhed, der anvender de nyeste teknologier inden for rekruttering og fastholdelse af mandskab og tilbyder vores kunder samt medarbejdere markedets måske bedste vilkår. 

Kontakt os

Faber Staffing ApS

Thingvallagade 8

8200 Aarhus N

 +45 5040 1750
mail@faberstaffing.dk

Følg os

  • LinkedIn Faber Staffing
  • Facebook Faber Staffing
  • Instagram Faber Staffing

© 2018 BY FABER STAFFING